ΥΛΙΚΑ
10-12 Πορτοκάλια μεγάλα
200γρ. Κουβερτούρα
1/4 Κούπας γλυκόζη
1 Κούπα καρύδια
300γρ.Σαντιγύ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε από τα πορτοκάλια μία φέτα ψηλά και αφαιρούμε με προσοχή τη σαρκα.
Στην κούπα που έχει δημιουργηθεί κόβουμε με το ψαλίδι μύτες.
Ψιλοκόβουμε τη σάρκα των πορτοκαλιών.
Λιώνουμε τη κουβερτούρα με τη γλυκόζη και το χυμό που έχουν βγάλει τα πορτοκάλια,
αφήνουμε να κρυώσει.
Ανακατέβουμε απαλά μία κούπα σαντιγύ στο μίγμα της σοκολάτας και προσθέτουμε τα καρύδια.
Μοιράζουμε τη σάρκα των πορτοκαλιών στις κούπες από τα πορτοκάλια και γεμίζουμε
με το μίγμα της σοκολάτας.
Γαρνίρουμε με σαντιγύ.
ΜΥΣΤΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Μπορούμε αντί για τις κούπες από πορτοκάλι να σερβίρουμε το μίγμα σε κολωνάτα ποτήρια.
10-12 Πορτοκάλια μεγάλα
200γρ. Κουβερτούρα
1/4 Κούπας γλυκόζη
1 Κούπα καρύδια
300γρ.Σαντιγύ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε από τα πορτοκάλια μία φέτα ψηλά και αφαιρούμε με προσοχή τη σαρκα.
Στην κούπα που έχει δημιουργηθεί κόβουμε με το ψαλίδι μύτες.
Ψιλοκόβουμε τη σάρκα των πορτοκαλιών.
Λιώνουμε τη κουβερτούρα με τη γλυκόζη και το χυμό που έχουν βγάλει τα πορτοκάλια,
αφήνουμε να κρυώσει.
Ανακατέβουμε απαλά μία κούπα σαντιγύ στο μίγμα της σοκολάτας και προσθέτουμε τα καρύδια.
Μοιράζουμε τη σάρκα των πορτοκαλιών στις κούπες από τα πορτοκάλια και γεμίζουμε
με το μίγμα της σοκολάτας.
Γαρνίρουμε με σαντιγύ.
ΜΥΣΤΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Μπορούμε αντί για τις κούπες από πορτοκάλι να σερβίρουμε το μίγμα σε κολωνάτα ποτήρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου