ΥΛΙΚΑ
![](http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/9934_100997433250317_100000201831453_27478_4290082_n.jpg)
8 Μελιτζάνες
250γρ.Ροκφόρ
2 Κουτιά κονκασέ
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Καλαμποκάλευρο για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη σάλτσα,αλάτι πιπέρι και βράζουμε για 8΄ λεπτά αποσύρουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε τη ρίγανη.
Σ ένα πυρέξ ρίχνουμε τόση σάλτσα ώστε να καλύψουμε την επιφάνεια του πυρέξ.
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μακρόστενες φέτες χρησιμοποιόντας όλο το μήκος της μελιτζάνας.
Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες και τυλίγουμε σε κάθε φέτα μελιτζάνας ένα κομμάτι ροκφόρ.
Στρώνουμε τα ρολάκια στο πυρέξ πάνω απο τη σάλτσα και σε κάθε ρολάκι ρίχνουμε μια κουταλιά σάλτσα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10΄ λεπτά.
ΜΥΣΤΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ροκφόρ με φέτα.
![](http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/9934_100997433250317_100000201831453_27478_4290082_n.jpg)
8 Μελιτζάνες
250γρ.Ροκφόρ
2 Κουτιά κονκασέ
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Καλαμποκάλευρο για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη σάλτσα,αλάτι πιπέρι και βράζουμε για 8΄ λεπτά αποσύρουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε τη ρίγανη.
Σ ένα πυρέξ ρίχνουμε τόση σάλτσα ώστε να καλύψουμε την επιφάνεια του πυρέξ.
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μακρόστενες φέτες χρησιμοποιόντας όλο το μήκος της μελιτζάνας.
Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες και τυλίγουμε σε κάθε φέτα μελιτζάνας ένα κομμάτι ροκφόρ.
Στρώνουμε τα ρολάκια στο πυρέξ πάνω απο τη σάλτσα και σε κάθε ρολάκι ρίχνουμε μια κουταλιά σάλτσα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 10΄ λεπτά.
ΜΥΣΤΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ροκφόρ με φέτα.
Gia kapoion pou den tou aresei to rokfor pistepste me einai o monos tropos na to faei!!!Einai ekpliktiko!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή