ΥΛΙΚΑ:
8-10 Πατάτες (ανάλογα το μέγεθος)
Μπέϊκον σε κομματάκια
Διάφορα τυριά τριμμένα (κασερι,gouda,φέτα)
2 Αβγά
1 Κρέμα γάλακτος 200ml
1/2 Ποτήρι γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό.
Σ` ένα βουτυρωμένο πυρέξ κόβουμε τις πατάτες σε κυβάκια,αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε τα τυριάκαι το μπέϊκον.
Σ` ένα μπολ χτυπάμε τ` αβγά και συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα.
Περιχύνουμε με το μίγμα τις πατάτες και τις αφήνουμε για τουλάχιστον μισή ώρα να τραβήξει τα υγρά του.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!
ΜΥΣΤΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πολύ καλή επιλογή για μπουφέ!
8-10 Πατάτες (ανάλογα το μέγεθος)
Μπέϊκον σε κομματάκια
Διάφορα τυριά τριμμένα (κασερι,gouda,φέτα)
2 Αβγά
1 Κρέμα γάλακτος 200ml
1/2 Ποτήρι γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό.
Σ` ένα βουτυρωμένο πυρέξ κόβουμε τις πατάτες σε κυβάκια,αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε τα τυριάκαι το μπέϊκον.
Σ` ένα μπολ χτυπάμε τ` αβγά και συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα.
Περιχύνουμε με το μίγμα τις πατάτες και τις αφήνουμε για τουλάχιστον μισή ώρα να τραβήξει τα υγρά του.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!
ΜΥΣΤΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πολύ καλή επιλογή για μπουφέ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου