Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΚΑΣΕΡΟΚΡΟΚΕΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ

500γρ. gouda
500gr. emmendal
10      αβγά
          αλεύρι οσο πάρει
          πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη τρίβουμε τα τυριά,ρίχνουμε πιπέρι,τα αβγά και όσο αλεύρι χρειασθεί για να απορροφήσει τα υγρά και να μπορεί το μίγμα να πλάθεται.
Πλάθουμε μπαλάκια,τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με τη σειρά(όχι το ένα πάνω στο άλλο γιατι θα κολήσουν)και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Τηγανίζονται σε πολύ λάδι ή σε φπιτέζα χωρίς να τα ξεπαγώσουμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου