ΥΛΙΚΑ
500γρ. gouda
500gr. emmendal
10 αβγά
αλεύρι οσο πάρει
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη τρίβουμε τα τυριά,ρίχνουμε πιπέρι,τα αβγά και όσο αλεύρι χρειασθεί για να απορροφήσει τα υγρά και να μπορεί το μίγμα να πλάθεται.
Πλάθουμε μπαλάκια,τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με τη σειρά(όχι το ένα πάνω στο άλλο γιατι θα κολήσουν)και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Τηγανίζονται σε πολύ λάδι ή σε φπιτέζα χωρίς να τα ξεπαγώσουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!
500γρ. gouda
500gr. emmendal
10 αβγά
αλεύρι οσο πάρει
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη τρίβουμε τα τυριά,ρίχνουμε πιπέρι,τα αβγά και όσο αλεύρι χρειασθεί για να απορροφήσει τα υγρά και να μπορεί το μίγμα να πλάθεται.
Πλάθουμε μπαλάκια,τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με τη σειρά(όχι το ένα πάνω στο άλλο γιατι θα κολήσουν)και τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Τηγανίζονται σε πολύ λάδι ή σε φπιτέζα χωρίς να τα ξεπαγώσουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου