ΥΛΙΚΑ
Αγκινάρες μικρές κατεψυγμένες
Κασέρια διάφορα τριμμένα
Ζαμπόν-μπεϊκον ψιλοκομμένο
Μπεσαμέλ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό με το χυμό ενός λεμονιού.
Ζεματάμε μέσα σ`αυτό τις αγκινάρες για 2΄- 3΄λεπτά.
Τοποθετούμε τις αγκινάρες σε πυρέξ,τις γεμίζουμε με το μίγμα των τυριών αφου πρώτα το αναμίξουμε με το ζαμπόν και το μπεϊκον.
Καλύπτουμε κάθε αγκινάρα με μπεσαμέλ και ωήνουμε στους 200 βαθμούς ώσπου να ροδίσει η μπεσαμέλ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!
ΜΥΣΤΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Απίστευτη πρόταση για μπουφέ.
Και για αυτούς που δεν τους αρέσουν οι αγκινάρες θα αναρωτιούνται τι είναι αυτό το τόσο τέλιο πού τρώνε!!!!!!!!!!
Αγκινάρες μικρές κατεψυγμένες
Κασέρια διάφορα τριμμένα
Ζαμπόν-μπεϊκον ψιλοκομμένο
Μπεσαμέλ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό με το χυμό ενός λεμονιού.
Ζεματάμε μέσα σ`αυτό τις αγκινάρες για 2΄- 3΄λεπτά.
Τοποθετούμε τις αγκινάρες σε πυρέξ,τις γεμίζουμε με το μίγμα των τυριών αφου πρώτα το αναμίξουμε με το ζαμπόν και το μπεϊκον.
Καλύπτουμε κάθε αγκινάρα με μπεσαμέλ και ωήνουμε στους 200 βαθμούς ώσπου να ροδίσει η μπεσαμέλ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!
ΜΥΣΤΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Απίστευτη πρόταση για μπουφέ.
Και για αυτούς που δεν τους αρέσουν οι αγκινάρες θα αναρωτιούνται τι είναι αυτό το τόσο τέλιο πού τρώνε!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου