ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ
1/2 κούπας μαργαρίνη λιωμένη
1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο ή παρμεζάνα
1 1/4 κούπας αλεύρι
1 κουταλιά παγωμένο νερό
1 κουταλάκι πάπρικα
ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ
30 ελιές πράσινες γεμιστές
σουσάμι για επικάλυψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά της ζύμης, ώσπου η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.
Πλάθουμε με τα δάχτυλα κομμάτια ζύμης και κλείνουμε μέσα τις ελιές σχηματίζοντας μικρά μπαλάκια.
Πατάμε τα μπαλάκια στο σουσάμι να καλυφθούν ολοτρόγυρα.
Στο στάδιο αυτό μπορούμε να τα φυλάξουμε στην κατάψυξη.
Αραδιάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς 15΄-20΄ λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΥΣΤΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Σερβίρονται ζεστά
Ωραίος μεζές μια μπουφέ!!!!!!!!!
1/2 κούπας μαργαρίνη λιωμένη
1 κούπα κεφαλοτύρι τριμμένο ή παρμεζάνα
1 1/4 κούπας αλεύρι
1 κουταλιά παγωμένο νερό
1 κουταλάκι πάπρικα
ΥΛΙΚΑ ΓΕΜΙΣΗΣ
30 ελιές πράσινες γεμιστές
σουσάμι για επικάλυψη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά της ζύμης, ώσπου η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια.
Πλάθουμε με τα δάχτυλα κομμάτια ζύμης και κλείνουμε μέσα τις ελιές σχηματίζοντας μικρά μπαλάκια.
Πατάμε τα μπαλάκια στο σουσάμι να καλυφθούν ολοτρόγυρα.
Στο στάδιο αυτό μπορούμε να τα φυλάξουμε στην κατάψυξη.
Αραδιάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς 15΄-20΄ λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΥΣΤΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Σερβίρονται ζεστά
Ωραίος μεζές μια μπουφέ!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου