ΥΛΙΚΑ
4 αβγά
2 κούπες γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
αλεύρι ζαχαροπλαστικής
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αβγά στο μίξερ στη δυνατή ταχύτητα για αρκετή ώρα, ώσπου να αφρατέψουν και να πήξουν.Χαμηλώνουμε την ταχύτητα στο ελάχιστο ρίχνουμε τη ζάχαρη,το αλάτι και το γάλα.
Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι ώσπου να επιτύχουμε ένα παχύρευστο χυλό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!
ΜΥΣΤΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διατηρήτε στο ψυγείο έως 2 ημέρες.
Το μυστικό είναι να χτυπηθούν πολύ ώρα τα αβγά.
4 αβγά
2 κούπες γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
αλεύρι ζαχαροπλαστικής
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αβγά στο μίξερ στη δυνατή ταχύτητα για αρκετή ώρα, ώσπου να αφρατέψουν και να πήξουν.Χαμηλώνουμε την ταχύτητα στο ελάχιστο ρίχνουμε τη ζάχαρη,το αλάτι και το γάλα.
Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι ώσπου να επιτύχουμε ένα παχύρευστο χυλό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!
ΜΥΣΤΙΚΑ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Διατηρήτε στο ψυγείο έως 2 ημέρες.
Το μυστικό είναι να χτυπηθούν πολύ ώρα τα αβγά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου