ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλη πατάτα
110γρ.κρέμα γάλακτος
1 μέτριο κρεμμύδι σοταρισμένο σε λιγο βούτυρο
3 κροκάδια
100γρ.κριμ τσιζ(philadelphia)
120γρ. ρεγκάτο ή γραβιέρα
50γρ. παρμεζάνα
Αλάτι & πιπέρι
για το πανάρισμα
3 ασπράδια χτυπημένα
200γρ.φρυγανιά τριμμένη
100γρ.σουσάμι
Αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πατάτες.Τις παταμε με πιρούνι προσθέτοντας την κρεμα γάλακτος εως οτου γίνουν πουρές.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε λίγο βούτυρο (1-2 κουταλιές)
Ανακατεύουμε ολα τα υλικά μαζι.
Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο να σφίξει.
Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια
Τυλίγουμε πρώτα στο αλεύρι μετά στο ασπράδι και κατόπιν στη φρυγανιά την οποία έχουμε ανακατέψει με το σουσάμι.
Ψήνουμε σε βουτυρωμένο ταψί στους 200 βαθμούς για 20΄
Σερβίρονται ζεστά.........είναι πεντανόστημα!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλη πατάτα
110γρ.κρέμα γάλακτος
1 μέτριο κρεμμύδι σοταρισμένο σε λιγο βούτυρο
3 κροκάδια
100γρ.κριμ τσιζ(philadelphia)
120γρ. ρεγκάτο ή γραβιέρα
50γρ. παρμεζάνα
Αλάτι & πιπέρι
για το πανάρισμα
3 ασπράδια χτυπημένα
200γρ.φρυγανιά τριμμένη
100γρ.σουσάμι
Αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πατάτες.Τις παταμε με πιρούνι προσθέτοντας την κρεμα γάλακτος εως οτου γίνουν πουρές.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε λίγο βούτυρο (1-2 κουταλιές)
Ανακατεύουμε ολα τα υλικά μαζι.
Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο να σφίξει.
Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια
Τυλίγουμε πρώτα στο αλεύρι μετά στο ασπράδι και κατόπιν στη φρυγανιά την οποία έχουμε ανακατέψει με το σουσάμι.
Ψήνουμε σε βουτυρωμένο ταψί στους 200 βαθμούς για 20΄
Σερβίρονται ζεστά.........είναι πεντανόστημα!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου